iasrj logo right

  СТЕКСПО 2019

  Данни

  Кога:
  Пет, 1. Ноември 2019, 10:00 ч. - Съб, 2. Ноември 2019, 20:00 ч.

  Описание

  Заповядайте на четвъртото издание на единствения по рода си форум за месодайно говедовъдство - СТЕКСПО 2019, организиран от  "Асоциация за развъждане на месодайните породи говеда в България". Изложението ще се проведе в периода 1-2 ноември 2019г. на територията на Международен панаир – гр. Пловдив.

   

  4-ото издание на СТЕКСПО  включва изложба на 100 елитни месодайни животни животни от 11 породи и кръстоски, състезание за Angus Champion, както и специална площадка, където децата могат да опознаят  животните и тяхното отглеждане. В съпътстващата програма има много лекции за развъждане, управление на пасища, хранене и размножаване на животни и много други. Лектори от 5 държави / Холандия, САЩ, Германия, Австрия  и България/ ще представят най-добрите стратегии за успех на животновъдните ферми.

  Организатор:   Асоциация  за развъждане на месодайни породи говеда в България

  С  финансовата подкрепа на Министерство на земеделието, храните и горите

  СТЕКСПО  2019 накратко

  • Лектори от 5 държави
  • 100 животни от различни породи: Angus, Hereford, Limousin, Gascon, Blond d'Aquitaine, Highland, Galloway, Comercial CrossBreed говеда, Lacaune овце, Il de France овце, Suffolk овце
  • Повече от 10 лекции за развъждане, управление на пасища, хранене и размножаване на животни
  • Занимания и  площадка за деца

  ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА СТЕКСПО

  • Показват се  овце от породите „Лакон“ и „Съфолк“ единственото в България чистопородно стадо. Причина за това е фактът, че говеждото и агнешкото месо може да се маркетират заедно.
  • Изложението се ориентира и към децата.  В различни забавни игри те ще видят крави и овце, както и начините  за тяхното отглеждане. Целта е да усетят фермерския дух.

  гр,София 1756

  ул.Бистришко шосе №: 26


  +359 2 961 13 29

  delovodstvo@iasrj.eu

  © 2024 ИАСРЖ. Всички права запазени. Разработка Comtechsys